Wednesday, December 27, 2006

Att konstatera faktum

Du börjar dagen som alla andra dagar; du vaknar. Det är väl inget mer med det? Du brukar vakna varje dag, du är van vid den händelsen och har inte en tanke på att du en dag kanske glömmer bort att vakna. Inte en tanke på att det kanske kan falla ur rutin.
Du borstar tänderna som alla andra dagar. Det är väl inget mer med det? Du brukar borsta tänderna, du är van vid tandkrämssmaken och har inte en tanke på att du en dag kanske glömmer bort att borsta tänderna. Inte en tanke på att det kanske kan falla ur rutin.
Du klär på dig som alla andra dagar. Det är väl inget mer med det? Du brukar klä på dig, du är van vid tygets känsla mot huden och har inte en tanke på att du en dag kanske glömmer bort att klä på dig. Inte en tanke på att det kanske kan falla ur rutin.
Du blir kär i någon som inte händer alla dagar. Det är väl inget mer med det? Du brukar inte bli kär, du är van vid ensamheten och har inte en tanke på att du en dag kanske glömmer bort hur det är att vara ensam. Inte en tanke på att dela dina rutiner.

Tuesday, December 12, 2006

"Discovery kom, dockningen kom, intåget kommer så småningom!"

Här sitter jag och Sarha och hejar på traditionellt sätt på rymdfärjan som vi brukar göra varje gång vi har chansen att kika på en dockning live över nätet.
Eventuellt kommer vi använda samma hejaramsa till handbollen imorgon om det inte känns allt för obekvämt och malplacerat. Vad tycker ni vi ska köra för ramsor om det nu skulle råka bli så att det helt enkelt inte fungerar en andra kväll i rad?
Så, kom gärna med härliga smaskiga förslag så lovar jag att vi kommer tacka dig livet ut på allehanda trevliga sätt. (Vi föreslår traditionellt Nasa-manér - dvs, dockningssex).

Puss och dockning!